Založ si blog

Prvé rande

Otázka prvého rande mi už dlho rezonuje v hlave. Čo sa deje s mysľou žien, keď sa spomenie prvé rande? My ženy sme také slabomyseľné. Prvé čo nám preblesne hlavou je čo si oblečieme. Aký outfit si zvolíme. Vezmeme si rifle, nohavice, sukňu, šaty? Prehodnocujeme.. šaty asi nie, to by bolo na prvé rande príliš nápadne a prvoplánové. Vezmeme si rifle a tričko? Veď to bude nudné. Milión otázok a 2 hodiny pred skriňou prehadzujeme oblečenie, aby sme zaujali. Vyberáme si lak na nechty. Ružový, alebo červený?  Ktorý sa hodí viac? My ženy vtedy zabúdame na jednu najdôležitejšiu vec, že to čo dokáže muža zaujať nie je ani naše oblečenie, ani náš rúž, ani naše vlasy v cope, či nadýchané vlny. Mužov zaujíma naša charizma, inteligencia, vibrácia, ktorú vysielame. Všetko ostatné je len skvelý doplnok, ktorý ak sa im zapáči, tak si ho budú pamätať ešte dlho. Áno možno si uložia niekde v ich mozgu krásny červený rúž, ktorý žena mala, ale ak sa s ňou nemajú o čom baviť, tak toto bude iba ich jediná spomienka na nás. Ohodnotia aj celkový prehľad, ak sa s nami vedia rozprávať o literatúre, o divadle, ale aj o športe, o letectve jednoducho o čomkoľvek. Jasné, že nemusíme vedieť vymenovať všetkých 44 prezidentov USA, ani vedieť vymenovať všetky časti z ktorých sa skladá auto.  Ale mali by sme sa daných tém aspoň chytiť.

Ďalším dôležitým prvkom podľa mňa je vtip. Inteligentná a vtipná ženská? Kombinácia na zožratie. Ženy zabúdame sa smiať, zabúdame vtipkovať, sme strohé a pritom stačí tak málo. Podchytiť situáciu vtipnou poznámkou, zasmiať sa na mužovom vtipe. Muži milujú ženský úsmev, smiech. Muži milujú, keď dokážu rozosmiať ženu.  Raz som čítala ako vnímajú prvé rande muži a ženy. Skoro som odpadla, keď pri každej ženskej odpovedi bol spomenutý, alkohol (tvrdý, alebo víno) na to, aby sa dokázali uvoľniť s poznámkou, že to môže skončiť aj sexom. Naopak mužské odpovede ma milo prekvapili, keď ako nápad prvého rande bolo pozvanie na kávu, čaj v nejakej menšej kaviarni s možnou pusou na líce, prípadne na pery, ak sa rande dobre vyvíjalo.  Tak teraz sa zamyslíme.. Kam to smerujeme, ak sme ochotne sa na prvom rande hneď s potencionálnym  partnerom vyspať, alebo to len maskujeme to, že sa nám až tak nepáčil, tak ho využijeme aspoň na sexuálne uspokojenie?  Potom plačeme nad tým, že muži sa s nami len vyspia a viac sa neozvú, pritom my samé sa im ponúkneme. Prehodnoťme situáciu a skúsme sa zamerať naozaj na to, ako my ženy dokážeme so sebou pracovať.  Ak dokonale poznáme samé seba, až vtedy sme vhodné na to, aby nás niekto dobíjal a miloval. Miloval v celej svojej kráse, s chybami,  s nerozvážnymi krokmi, so všetkým čo k nám patrí. Dovoľme mužom bojovať o nás, dovoľme im nás dobíjať. Ja ale nechcem dávať žiadne rady, ale dovolím si tvrdiť, že nie je lepšia kombinácia ako rafinovaná žena s kvapkou inteligencie s kvapkou ženskosti a tajomnosti, ktorá vie čo chce a  čo potrebuje.

vojna na Ukrajine, Kyjev, cintorín

ONLINE: Rusi obišli nedávno vybudovanú ukrajinskú obranu. Balík pomoci schválil aj americký Senát

24.04.2024 06:00

Dobytie Očeretyne znamená, že sa Rusku podarilo obísť severné krídlo nedávno vybudovanej ukrajinskej prednej línie, vrátane mínových polí a zákopov.

Martina Šimkovičová, Robert Fico

Zmeny pre RTVS. Narazí zákon na Čaputovú alebo sa čaká na Pellegriniho? Šimkovičová ešte nemá meno nového riaditeľa

24.04.2024 06:00

Nový zákon o STVR dostal od Legislatívnej rady vlády zelenú. Vláda má o ňom rokovať na výjazdovom rokovaní.

Ukrajina, Charkov

Dokážu zastaviť Rusov? Západné zbrane prídu, ale Ukrajincom chýbajú vojaci, obávajú sa experti

24.04.2024 06:00

Prichádza západná vojenská pomoc pre Ukrajinu neskoro? Rusko dokázalo za posledné mesiace na bojisko posielať stále viac mužov.

Saleziáni, majstrovstvá Slovenska, hokejbal, kategória U15, Nová Dubnica, mReportér

Aj kresťania sa vedia zabávať. Po omši to roztočili s hokejkami na ihrisku

24.04.2024 05:00

Zábery z vydarenej akcie zachytil mReportér Daniel Imriška.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1
Celková čítanosť: 1596x
Priemerná čítanosť článkov: 1596x

Autor blogu

Kategórie

Archív